Javni poziv civilnom društvu za učešće u online seminaru  Ured Državnog IPA koordinatora, uz podršku Programa jačanja javnih institucija u Bosni i Hercegovini koji u ime vlada Njemačke i Ujed

Javni poziv civilnom društvu za učešće u online seminaru Ured Državnog IPA koordinatora, uz podršku Programa jačanja javnih institucija u Bosni i Hercegovini koji u ime vlada Njemačke i Ujed

Ured Državnog IPA koordinatora, uz podršku Programa jačanja javnih institucija u Bosni i Hercegovini koji u ime vlada Njemačke i Ujedinjenog Kraljevstva provodi njemački GIZ kao dio podrške reformi javne uprave u BiH, organizuje online seminar za učesnike/ice iz civilnog društva na temu pripreme i izrade IPA III Strateškog odgovora.

Seminar će se održati putem Webex platforme, u utorak 23. februara 2021. od 14:00 do 16.30. Svi zainteresovani trebaju dostaviti svoje kontakt podatke na e-mail adresu naida.dilic@dei.gov.ba do ponedjeljka, 22. februara u 12 sati.

Učesnici/e iz civilnog društva koji su se ranije javili za učešće u konsultacijama vezano za IPA III procese ne moraju se ponovo prijavljivati.