Otvoren 3. poziv za podnošenje prijedloga projekata u okviru IPA Programa prekogranične saradnje Srbija - Bosna i Hercegovina  2014 – 2020.

Otvoren 3. poziv za podnošenje prijedloga projekata u okviru IPA Programa prekogranične saradnje Srbija - Bosna i Hercegovina 2014 – 2020.

Ministarstvo finansija Vlade Republike Srbije, Direkcija za evropske integracije Vijeća ministara Bosne i Hercegovine i Ministarstvo za evropske integracije Vlade Republike Srbije objavljuju 3. poziv za  dostavljanje prijedloga projekata u okviru IPA Programa prekogranične saradnje Srbija - Bosna i Hercegovina 2014-2020. i pozivaju potencijalne aplikante da podnesu prijedloge projekata u okviru tematskih prioriteta i specifičnih ciljeva.

Poziv će biti otvoren od 9.3. do 7.6.2022. godine. Svi neophodni dokumenti (Uputstvo za aplikante, Aplikacioni formular s aneksima te ostali relevantni dokumenti) dostupni su putem linka. Informacija o ovom pozivu (oglas) objavljena je 9.3.2022. u dnevnim novinama: “Dnevni avaz“, “Glas Srpske“ i “Dnevni list“ u Bosni i Hercegovini i “Politika” u Srbiji.