Info dan o Drugom pozivu Interreg Euro-MED programa 2021.- 2027.

Info dan o Drugom pozivu Interreg Euro-MED programa 2021.- 2027.

Upravljačko tijelo i Zajedničko tajništvo novog Interreg Euro-MED programa 2021.-2027. organizira 23. lipnja 2022. godine od 10 do 17 sati Info dan o predstojećem Drugom pozivu koji će biti za tematske projekte u oblastima:

-          Jačanje inovativne održive ekonomije

-          Zaštita, obnova i valorizacija životne sredine i prirodnog naslijeđa

-          Promocija zelenih područja za život

-          Održivi turizam

Info dan će se održati u Limasolu, Republika Cipar, a bit će omogućeno i online sudjelovanje.

Zainteresirani se mogu registrirati za sudjelovanje uživo ili online popunjavanjem kratkog formulara kojem se može pristupiti ovdje. Zbog tehničkih ograničenja, broj sudionika uživo na događaju ograničen je na 150, a prioritet će imati oni koji se prijave prvi, dok za online sudjelovanje nema ograničenja.

Info dan je i prilika za pronalaženje partnera. Networking aplikacija bit će osigurana i na licu mjesta i online sudionicima. Također,  možete potražiti partnere ili objaviti svoje projektne ideje na forumu.

Projektni zadaci za svaku od četiri tematske oblasti bit će  prethodno objavljeni na web stranici programa. Potencijalnim aplikantima preporučujemo da ih pažljivo pročitaju prije nego što se pridruže događaju.

Direkcija za europske integracije poziva sve potencijalne aplikante da prisustvuju događaju uživo i putem interneta i dobiju odgovore na eventualna pitanja u vezi s prijavom i realizacijom projekata, uz napomenu da aplikanti iz IPA zemalja, uključujući i Bosnu i Hercegovinu, u ovom pozivu imaju mogućnost da budu vodeći partneri u projektima. Prema najavama, Poziv bi mogao biti otvoren od kraja lipnja do kraja listopada 2022.