Početna konferencija i info dani o IPA Programu prekogranične suradnje Srbija-Bosna i Hercegovina 2014.- 2020.

Početna konferencija i info dani o IPA Programu prekogranične suradnje Srbija-Bosna i Hercegovina 2014.- 2020.

Povodom objave 2. poziva za dostavljanje projektnih prijedloga u okviru IPA Programa prekogranične suradnje Srbija- Bosna i Hercegovina 2014.-2020., na Zlatiboru će 3. prosinca biti održana početna (kick-off) konferencija i Info dan za potencijalne aplikante. Ovo je prilika da posjetitelji događaja dobiju informacije relevantne za 2. poziv, a registrirati se trebaju popunjavanjem obrasca koji je dostupan ovdje. Drugi Info dan u Srbiji planiran je 5. prosinca u Vrdniku.

Info dani u BiH bit će održani 10. prosinca u Bijeljini i 12. prosinca u Kiseljaku. Konferenciju i info dane organiziraju Ministarstvo finansija Vlade Republike Srbije, Direkcija za europske integracije Vijeća ministara Bosne i Hercegovine i Ministarstvo za evropske integracije Vlade Republike Srbije. Rok za dostavu projektnih prijedloga u okviru 2. poziva je 21. veljače 2020.

Više informacija o 2. pozivu, načinu registriranja za navedene događaje, kao i o samom Programu prekogranične suradnje Srbija- BiH 2014.-2020., možete pronaći na adresi Programa