Услови кориштења

Дирекција за европске интеграције БиХ одржава интернет страницу како би омогућила јавности стални приступ информацијама о процесу европских интеграција у Босни и Херцеговини. Наш циљ је одржавати ове информације ажурним и тачним.

Ове информације су:

·            опште природе и не обраћају се одређеним околностима ниједног одређеног појединца или институције;

·            понекад повезане са вањским страницама над којима Дирекција нема никакву контролу и за које Дирекција не преузима никакву одговорност;

·            такве да не могу бити узете као професионални или правни савјет;

Једино се текстови објављени у папирним издањима Службеног гласника појединачних управа могу сматрати аутентичним.

Наш циљ је смањити сметње које су узроковане техничким грешкама. Ипак, не можемо гарантовати да наша услуга неће бити прекидана таквим проблемима.

Ово обавјештење није намијењено да ограничи одговорност Дирекције за европске интеграције у кршењу било каквих захтијева који су подређени важећим домаћим законима.

Ауторска права

© 2020. Дирекција за европске интеграције БиХ

Репродукција је дозвољена, под условом да се назначи извор, осим гдје је другачије речено. Гдје је потребно претходно одобрење за репродукцију или кориштење текстуалних или мултимедијалних информација (звук, слике, софтвер, итд.), такво одобрење поништава горе наведену општу дозволу и јасно ће бити наглашена сва ограничења употребе.